Září 2011

Michael Simon // Gallery

30. září 2011 v 23:50 | Katka
>> Akce, Paparazzi, Tours, Koncerty

>> Fotky od profesionálních fotografů

>> Michaelovo osobní fotky

>> Natáčení klipů - filmů, Fotky ze studia,..

>> Michael s přáteli - fanoušky

>> Wally, Avatary, Bannery,..

>> Krásné fotky, které se líbí mě

>> Fotky od mládí až po součastnost

DOTM - Listopad

30. září 2011 v 11:12 | Katka |  Blog Site > DOTM
Vítězná fotka měsíce Října tu už byla (více zde) a teď je tady nové hlasování..
1. 2. 3. 4.
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
(pro zvetšení obrázku - klikněte na miniaturu)

Vanessa // Obrázky z rozhovorů // 1.6

30. září 2011 v 11:12 | Katka |  Vanessa Paradis // Rozhovory // Obrázky
Další rozhovor o filmu (K)lamač srdcí... Tentokrát je na obrázcích i s Romainem Durisem.. =)
ImageBam image uploadImageBam image uploadImageBam image uploadImageBam image uploadImageBam image uploadImageBam image upload
http://katka2010-blog.blog.cz/ // Kopírovat se zdrojem!

Vanessa // Obrázky z rozhovorů // 1.5

29. září 2011 v 19:45 | Katka |  Vanessa Paradis // Rozhovory // Obrázky
Další obrázky z rozhovoru o (K)lamači srdcí z minulého roku.. Je jich sice méně než v předchozím článku, ale jsou úžasné!
ImageBam image uploadImageBam image uploadImageBam image uploadImageBam image uploadImageBam image uploadImageBam image upload
http://katka2010-blog.blog.cz/ // Kopírovat se zdrojem!

Michael Simon // Rozdělení // Events

29. září 2011 v 19:39 | Katka
// Akce, kterých se Mike zúčastnil (Vetšinou se skupinou Scooter)

// Fotky od paparazzi

Koncerty - Tour
// Od roku 2006 (se skupinou Scooter)

DJ sety
// Solo nebo se skupinou Scooter

Michael // Photoshoot // 0.6

29. září 2011 v 16:15 | Katka
Nový photoshoot, který je ke Scooterovskému novému albu "The Big mash up", které vyjde 14.10.2011! Je znám i tracklist
alba..
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
Album The Big Mash Up vyjde v 3 různých verzích: 2CD, limited 2CD + DVD a limited deluxe fan box 2CD + DVD.
Limited deluxe fan box bude navíc obsahovat vysoce kvalitní H.P.ho náhrdelník, ručně podepsané podpisové karty a plakát skupiny. CD2 by pak mělo obsahovat nejdelší singl skupiny všech dob a sice mash up všech doposud vydaných singlů!
http://katka2010-blog.blog.cz// // Kopírovat se zdrojem!!

Vanessa // obrázky z rozhovorů // 1.4

28. září 2011 v 20:42 | Katka |  Vanessa Paradis // Rozhovory // Obrázky
Fotky z jednoho rozhovoru o filmu (K)lamač srdcí, který měl premiéru minulý rok v Březnu..
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Michael Simon // Akce

28. září 2011 v 20:21 | Katka
Zde si můžete prohlédnout fotky z akcí, kterých se Michael zúčastnil. Do rubriky se dostanete tak, že kliknete na nějaký z těchto "obrázků". Každý "obrázek" má 3 avatary + rok, aby jste se lépe zorientovali.. Příjemnou zábavu při prohlížení obrázků!:)



----------------------------------------



Vanessa // Projects

28. září 2011 v 15:58 | Katka
>> Filmy, ve kterých si Vanessa zahrála

Diskografie
>> Všechna alba + písničky (viz odkazy)
.. 2010 - Une nuit á Versailles
.. 2009 - Il y 'a
.. 2008 - Divinidylle Tour
.. 2007 - Divinidylle
.. 2001 - Au Zénith
.. 2000 - Bliss
.. 1994 - Live
.. 1992 - Vanessa Paradis
.. 1988 - M&J
.. Písničky z nějkaých projektů/filmů

Charita
>> Věci, které Vanessa věnovala charitě

Chanel
>> Coco Chanel Shine,...

Vanessa // Fans // 0.5

27. září 2011 v 19:35 | Katka |  Vanessa Paradis // With fans
Na tohletu úžasnou fan fotku jsem narazila úplně náhodou.. =)

Noty // Il y'a

27. září 2011 v 19:28 | Katka
Možná že už tu tyhle noty byly...
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
http://katka2010-blog.blog.cz/ // Kopírujte se zdrojem!

Vanessa Paradis // Gallery

27. září 2011 v 19:26 | Katka
>> Akce, Paparazzi, Tours, Koncerty

>> Fotky od profesionálních fotografů

>> Vanessy osobní fotky

>> Natáčení klipů - filmů, Fotky ze studia,..

>> Scany různých časopisů světa, ve kterých se Vannie objevila

>> Vanessa s fanoušky - s jinými celebritami

>> Wally, Avatary, Bannery,..

>> Výběr nejkrásnějších fotek Vanessy

>> Vanessy outfity - kalhoty, trička, botky, účasy,..

>> Fotky až od útlého věku až po součastnost

Vanessa // Photoshoot // 2011

26. září 2011 v 20:26 | Katka |  Vanessa // Photoshoots // 2011
Nový shoot s Vanessou! Bohužel jsou (zatím) jen dvě fotky, ale snad se jich do nejdříve objeví více =)
imagebam.comImageBam image uploadimagebam.comimagebam.comimagebam.com
http://katka2010-blog.blog.cz/ // Kopírovat se zdrojem!!

Michael // Photoshoots // 2011

26. září 2011 v 20:07 | Katka |  Michael // Photoshooty // 2011
Tyto fotky jste už kdysi viděli, ale teď je sem dávám ještě jednou proto, že je chci mít ve správné rubrice... Fotky jsou z 30.5.2011, když byly Scooteři na "radiu Hamburg".
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
http://katka2010-blog.blog.cz/ // Kopírovat se zdrojem!

Vanessa Paradis // Paparazzi

26. září 2011 v 19:58 | Katka
Zde si můžete prohlédnout fotky, které pořídili paparazzi. Do rubriky se dostanete tak, že kliknete na jeden z těchto obrázků. Přeji příjemné prohlížení fotek! :-)








Vanessa s Alysson na nákupech // 19.9.2011

25. září 2011 v 20:23 | Katka |  Vanessa Paradis // Paparazzi // 2011
Vanessa je stále v Severní Americe, kde před pár dny se konaly premiéry filmu "Cafe de Flore" v Torontu a Montrealu.. V pondělí 19.9.2011 vyrazila Vanessa se svou sestrou Alysson na nákupy.
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
http://katka2010-blog.blog.cz/ // Kopírovat se zdrojem!

La Seine (klip) - Obrázky

25. září 2011 v 19:51 | Katka |  Vanessa Paradis // Galerie
Další obrázky z klipu písničky "La Seine", kterou nazpívala Vanessa s její přítelem -M-
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Vanessa Paradis // Rozdělení // Events

25. září 2011 v 19:49 | Katka
// Akcí, kterých se Vanessa zůčastnila

// Fotky od paparazzi

Koncerty
// Seznam koncertů

Tour
>> 2011 - Acoustic Tour
>> 2010 - Summer Acoustic Tour

Vanessa // Obrázky z rozhovorů // 1.3

24. září 2011 v 19:53 | Katka |  Vanessa Paradis // Rozhovory // Obrázky
Tento rozhovor je přímo z premiéry (nebo před premiérou) filmu "Cafe de Flore" v Montrealu 14.9.2011. Fotky nejsou moc kvalitní, ale co se dá dělat.. Hlavně, že nějaké jsou =)
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Helena v Londýně - 12.7.2011

24. září 2011 v 19:46 | Katka
Helena opět nachytána paparazzim v Londýně..
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
Fancluby ve kterých jsem zapsaná